Kerstpakketten voor 2020

Kerstpakketten zijn een fijn geschenk om te geven en te ontvangen. Zoek je een leuke attentie voor een bijzondere klant? Verdienen medewerkers een leuke extra? Wil je een relatie bedanken voor het vertrouwen in de afgelopen periode? Het kan allemaal met een heerlijk gevuld kerstpakket.

Bang dat dit teveel tijd gaat kosten? A&P zet een stapje extra voor haar klanten om dit proces zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen! Daarnaast is het zakendoen met een regionale partner ook nog eens goed vanuit een duurzaamheidsoogpunt!


Direct bestellen
Kerstpakketten

Nog

tot kerst


Keuze uit diverse kerstpakketten


Een geschikt kerstkado vinden voor iedereen is lastig. Om je een handje op weg te helpen bieden wij ruim 130 varianties van kerstpakketten aan. Het goedkoopste kerstpakket is al te bestellen vanaf € 3,95. Deze pakketten bestaan uit een aantal kleine culinaire artikelen. De kerstpakketten zijn te bestellen tot een waarde van € 75,- per pakket. Deze pakketten bevatten een uitgebreide reeks aan culinaire producten, aangevuld met een aantal praktische artikelen.

Naast deze standaard pakketten van eten en drinken, zijn er ook andere mogelijkheden voor kerstpakketten:

  • Waardebonnen van diverse winkels en webshops.
  • Welnessgeschenken van Rituals.
  • Wijn- en bierpakketten.
  • Keuzekado’s met keuze uit duizenden artikelen.
Kerstpakketten Rituals

Duurzaam kerstpakket


Bij A&P is duurzaamheid een belangrijke factor. Dit streven we onder andere na door groene producten te produceren, welke minder belastend zijn voor het milieu. Op het gebied van geschenken mag een duurzaam kerstpakket (groen kerstpakket) dan ook niet ontbreken. Het duurzame kerstpakket is gevuld met groene producten, waarmee zowel jij als de ontvanger een stapje zet richting een duurzamere samenleving.


Waarom kerstpakketten bestellen via A&P?

A&P is een duurzame partner en helpt haar klanten graag. Via ons schaf je betrouwbaar en snel een kerstpakket aan voor medewerkers, relaties of partners. Daarnaast zijn er diverse extra voordelen:


  • Je koopt een kerstpakket bij A&P, een vertrouwde speler.
  • Een samenwerking met een regionale partner draagt bij aan extra duurzaamheid.
  • Kies nu al een datum voor de levering.
  • Ruimte voor een (persoonlijke) opmerking bij ieder pakket.
  • Voor iedereen een speciaal kerstmagazine.
  • De mogelijkheid om het kado direct bij de ontvanger thuis te bezorgen.

Kerstpakket op maatOm onze klanten nog meer extra service te bieden, is er de mogelijkheid op een kerstpakket op maat te bestellen. Bij een minimale afname van 200 pakketten, is het pakket dus volgens eigen wensen samen te stellen. De verwerking en bezorging wordt geregeld, waardoor jouw organisatie zorgeloos de kerst in gaat.