Facilitair leverancier

Wij zijn A&P. Dé duurzaamste facilitaire leverancier van Nederland. Dat is nogal een uitspraak. Maar we werken er hard voor. Dagelijks vragen we onszelf af hoe we ons (groene) assortiment, onze relaties met klanten en onze service kunnen verbeteren.

Totale facilitaire oplossing

Hoe wij dat precies doen? We bieden u een totaalpakket aan van facilitaire producten, lang houdbare food producten en ons groene assortiment. Op deze manier nemen we alle inkoop- en distibutiezorgen uit handen.

Facilitair

Van koffiemachines tot papierwaren. Van reinigingsmaterialen tot veiligheidsartikelen. Kent u ons rijke facilitaire assortiment al?

Food

Bent u op zoek naar lekkere dranken of heerlijke tussendoortjes? Neem dan een kijkje bij onze lang houdbare food producten.

Groen assortiment

Wilt u het milieu minder belasten en meewerken aan een circulaire economie? Laat u zich dan verrassen door ons groene assortiment.

Mist u iets? Dan horen we dat natuurlijk graag. We zijn namelijk altijd bereid om met onze klanten mee te denken als het gaat om producten buiten het standaard assortiment.