Schoolstoelen Kopen?

Als school wilt u de leerlingen het beste onderwijs en zorg geven. Belangrijk zijn daarbij de spullen die iedere dag intensief gebruikt worden zoals schoolstoelen.

A&P B.V. levert daarom Postura+ stoelen die comfortabel  en duurzaam zijn. De schoolstoelen zijn te gebruiken door kleine én grote kinderen, van groep 1 tot en met het hoger onderwijs. Met zes verschillende maten is er voor elke leeftijdscategorie een goede schoolstoel beschikbaar.

De Postura+ schoolstoelen zijn scherp geprijsd en verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren. Wilt u alle stoelen aan de kant of in een andere opstelling? Geen punt! De schoolstoelen kunnen eenvoudig opgestapeld worden tot 12 hoog. Met extra koppelstukken is elke schoolstoel koppelbaar, ideaal voor in de aula!stapelbare schoolstoelen

Eenvoudig stapelbaarKoppelbare schoolstoelen

Koppelbaar

Postura+ schoolstoelen


20 jaar garantie Postura+ stoelenVeel (jonge) kinderen gebruiken hun stoel om te wiebelen en schommelen. De schoolstoelen van Postura+ beschikken over schuine poten, zodat schommelen onmogelijk is. Door het ergonomisch ontwerp wordt de concentratie én het comfort van uw leerlingen vergroot. De schoolstoelen van  zijn gecertificeerd op het gebied van brandveiligheid en andere veiligheidsnormen. 

Het kopen van nieuwe schoolstoelen is een flinke investering. Dit wilt u natuurlijk niet ieder jaar doen. Daarom zijn de schoolstoelen van Postura+ duurzaam, hebben ze een sterke kwaliteit en geniet u van een lange levensduur. Gaat er toch iets kapot? Met 20 jaar garantie op elke Postura+ schoolstoel bent u verzekerd van een betrouwbare aankoop. Vanaf 250 stuks kunnen de Postura+ stoelen in alle kleuren geleverd worden.

Schoolstoel proberen?

Meer informatie over de stoelen? Bel ons via 078-6214611. Ook is het mogelijk om de voordelen van de Postura+ schoolstoelen zelf te ervaren door een proefstoel aan te vragen.

Proefstoel aanvragen

“De schoolstoelen zijn duurzaam, makkelijk te plaatsen en stapelbaar. We zijn er echt tevreden mee!”


Kenneth

"We hebben de school stoelen gekozen vanwege de robuuste eigenschappen, comfort voor de leerlingen en de ruime keuze aan kleuren"

Mark Brand


Schoolstoelen