Schoolstoelen

Natuurlijk wilt u uw leerlingen het beste bieden. Zeker als het om spullen gaat die iedere schooldag intensief gebruikt worden. Postura+ biedt daarom comfortabele en duurzame schoolstoelen aan voor kleine én grote kinderen. Met zes verschillende maten is er voor elke leeftijdscategorie een goede schoolstoel beschikbaar. Naast het formaat, kunt u ook kiezen voor verschillende vrolijke kleuren

Proefstoel aanvragen
Bekijk het assortiment


stapelbare stoelen

Eenvoudig stapelbaar

Wilt u alle stoelen aan de kant? Geen probleem! De Postura+ schoolstoelen kunnen eenvoudig gestapeld worden in groepen van twaalf. Ook kunt u de schoolstoelen aan elkaar bevestigen met extra koppelstukken.
Koppelbaar

Ook kunt u de schoolstoelen aan elkaar bevestigen met extra koppelstukken.niet schommelbare stoelen

Niet schommelbaar

Veel kinderen wiebelen en schommelen op hun schoolstoel. De stoelen van Postura+ hebben schuine poten, waardoor dit niet meer mogelijk is.
Brandveilig en comfortabel

Het ergonomisch ontwerp verhoogt de concentratie én het comfort van uw leerlingen. Natuurlijk speelt ook de veiligheid van uw leerlingen een grote rol. De schoolstoelen van Postura+ zijn gecertificeerd op het gebied van brandveiligheid en andere veiligheidsnormen.Koppelbare stoelen


stapelbare stoelen

20 jaar garantie

Het aanschaffen van nieuwe schoolstoelen is een flinke investering. Daarom zijn de schoolstoelen van Postura+ duurzaam, van sterke kwaliteit en hebben ze een lange levensduur. Ook ontvangt u 20 jaar garantie op elke Postura+ schoolstoel. Bij bestellingen met meer dan 250 stuks kunnen de Postura+ stoelen in alle kleuren geleverd worden.
“De stoelen zijn duurzaam, makkelijk te plaatsen en stapelbaar. We zijn er echt tevreden mee!”
Kenneth

"We hebben de stoelen gekozen vanwege de robuuste eigenschappen, comfort voor de leerlingen en de ruime keuze aan kleuren"

Mark Brand


Postura+ stoelen