Schoolstoelen Kopen?

Natuurlijk wilt u uw leerlingen het beste bieden. Zeker als het om spullen gaat die iedere schooldag intensief gebruikt worden. Postura+ biedt daarom comfortabele en duurzame schoolstoelen aan voor kleine én grote kinderen. Met zes verschillende maten is er voor elke leeftijdscategorie een goede schoolstoel beschikbaar.

Naast het formaat, kunt u ook kiezen voor verschillende vrolijke kleuren. Wilt u alle stoelen aan de kant? Geen probleem! De Postura+ schoolstoelen kunnen eenvoudig gestapeld worden in groepen van twaalf. Ook kunt u de schoolstoelen aan elkaar bevestigen met extra koppelstukken.

Proefstoel aanvragen Bekijk het assortiment


stapelbare stoelen

Eenvoudig stapelbaarKoppelbare stoelen

Koppelbaar

Postura+ schoolstoelen


20 jaar garantie Postura+ stoelenVeel kinderen wiebelen en schommelen op hun schoolstoel. De stoelen van Postura+ hebben schuine poten, waardoor dit niet meer mogelijk is. Kortom: het ergonomisch ontwerp verhoogt de concentratie én het comfort van uw leerlingen. Natuurlijk speelt ook de veiligheid van uw leerlingen een grote rol. De schoolstoelen van Postura+ zijn gecertificeerd op het gebied van brandveiligheid en andere veiligheidsnormen.

Het aanschaffen van nieuwe schoolstoelen is een flinke investering. Daarom zijn de schoolstoelen van Postura+ duurzaam, van sterke kwaliteit en hebben ze een lange levensduur. Ook ontvangt u 20 jaar garantie op elke Postura+ schoolstoel. Bij bestellingen met meer dan 250 stuks kunnen de Postura+ stoelen in alle kleuren geleverd worden.

Schoolstoel proberen?

Wilt u meer informatie? U kunt ons bellen via 078-6214611. Ook is het mogelijk om de voordelen van de Postura+ schoolstoel zelf te ervaren door een proefstoel aan te vragen.

“De stoelen zijn duurzaam, makkelijk te plaatsen en stapelbaar. We zijn er echt tevreden mee!”


Kenneth

"We hebben de stoelen gekozen vanwege de robuuste eigenschappen, comfort voor de leerlingen en de ruime keuze aan kleuren"

Mark Brand


Postura+ stoelen