Waarom kiezen voor Postura+ stoelen?

Juist waar er voor mensen wordt gezorgd, is alle aandacht en tijd hard nodig. Postura+ begrijpt dat. Daarom hebben wij een stoel ontwikkeld die weinig onderhoud nodig heeft, duurzaam is en – ook niet onbelangrijk – comfortabel zit. Voor de afdeling, wachtkamer, de eetzaal of ontmoetingsruimte; de Postura+ stoel kan overal ingezet worden.

De stoelen verplaatsen? De Postura+ stoelen zijn eenvoudig stapelbaar en koppelbaar. Daarnaast zijn de stoelen geschikt voor alle leeftijden en heel licht in gewicht. Kortom: ideale stoelen voor (zorg)instellingen en organisaties, vooral door het weinige onderhoud wat de stoelen nodig hebben.


Postura+ stoelen

stapelbare stoelen

Eenvoudig StapelbaarKoppelbare stoelen

Koppelbaar

Postura+ stoelen


20 jaar garantie Postura+ stoelenNatuurlijk speelt ook de veiligheid van uw bewoners en/of patiënten een grote rol. De stoelen van Postura+ zijn gecertificeerd op het gebied van brandveiligheid en andere veiligheidsnormen.

Het aanschaffen van nieuwe stoelen is een investering. Daarom zijn de stoelen van Postura+ duurzaam, van sterke kwaliteit en hebben ze een lange levensduur. Ook ontvangt u 20 jaar garantie op elke Postura+ stoel. Bij bestellingen met meer dan 250 stuks kunnen de Postura+ stoelen in alle kleuren geleverd worden. Door het grote kleurenaanbod is er altijd een kleur die bij uw huisstijl en uitstraling past.

Postura+ stoel proberen?
Wilt u meer informatie? U kunt ons bellen via 078-6214611. Ook is het mogelijk om de voordelen van de Postura+ stoelen zelf te ervaren door een proefstoel aan te vragen.

Proefstoel aanvragen

“De stoelen zijn duurzaam, makkelijk te plaatsen en stapelbaar. We zijn er echt tevreden mee!”

Kenneth

"We hebben de stoelen gekozen vanwege de robuuste eigenschappen, comfort voor gebruiker en de ruime keuze aan kleuren"

Mark Brand


Postura+ stoelen