Waarom kiezen voor Postura+ stoelen?

Postura+ stoelen zijn perfect voor elke situatie door de sterke kwaliteit en lange levensduur. De stoelen hebben weinig onderhoud nodig, zijn duurzaam en - ook niet onbelangrijk - zitten comfortabel.

Voor de afdeling, wachtkamer, de eetzaal of ontmoetingsruimte; de Postura+ stoel kan overal ingezet worden. Een vergadering of een bijeenkomst? De Postura+ stoelen zijn eenvoudig stapelbaar en koppelbaar. Daarnaast zijn de stoelen geschikt voor alle leeftijden en heel licht in gewicht. Kortom: ideale stoelen voor: scholen, organisaties, inrichtingen, zorginstellingen en meer!Postura+ stoelen

stapelbare stoelen

Eenvoudig StapelbaarKoppelbare stoelen

Koppelbaar

Postura+ stoelen


20 jaar garantie Postura+ stoelenNatuurlijk speelt ook de veiligheid een grote rol. De stoelen van Postura+ zijn gecertificeerd op het gebied van brandveiligheid en andere veiligheidsnormen.

Het aanschaffen van nieuwe stoelen is een investering. Daarom zijn de stoelen van Postura+ duurzaam, van sterke kwaliteit en hebben ze een lange levensduur. Ook ontvangt u 20 jaar garantie op elke Postura+ stoel. Bij bestellingen met meer dan 250 stuks kunnen de Postura+ stoelen in alle kleuren geleverd worden. Door het grote kleurenaanbod is er altijd een kleur die bij uw huisstijl en uitstraling past.

Postura+ stoel proberen?
Wilt u meer informatie? U kunt ons bellen via 078-6214611. Ook is het mogelijk om de voordelen van de Postura+ stoelen zelf te ervaren door een proefstoel aan te vragen.

Proefstoel aanvragen

Bekijk het assortiment

Postura+ actie's

De actie's lopen t/m 20 juli 2018

Er zijn momenteel geen acties.


“De stoelen zijn duurzaam, makkelijk te plaatsen en stapelbaar. We zijn er echt tevreden mee!”

Kenneth

"We hebben de stoelen gekozen vanwege de robuuste eigenschappen, comfort voor gebruiker en de ruime keuze aan kleuren"

Mark Brand


Postura+ stoelen