Assortiment: Food

U herkent het vast wel: een drankje op het juiste moment is heerlijk. Bijvoorbeeld een lekker colaatje tijdens de lunch of een goede kop koffie om de werkdag te starten. Daarom bieden wij - naast onze facilitaire producten -  diverse dranken aan. In blikjes, grote en kleine flessen. En dat is nog maar een klein onderdeel van ons food assortiment.

A&P als uw facilitaire totaalleverancier

Een leverancier mét een groen hart


Dienstverlening op maat voor diverse bedrijfssectoren

Ons uitgebreide food assortiment bevat verschillende dranken die aan uw smaak en voorkeuren voldoen. Of u nu de voorkeur geeft aan blikjes, grote of kleine flessen, wij bieden diverse opties die aan uw behoeften voldoen. Maar we bieden meer dan alleen frisdranken. Voor de vrijdagmiddagborrel hebben we een selectie bier, wijn en gedistilleerde dranken die klaarstaan om te worden genoten. Bent u meer een theeleut of een koffieliefhebber? U kunt bij ons terecht voor uw favoriete theesoorten en koffievarianten. Natuurlijk vergeten we ook niet de essentiële hydratatie. Ons assortiment omvat verfrissend water, limonadesiroop en hartige soepen voor die dagen waarop niets anders voldoet.

Naast dranken omvat ons assortiment (lang houdbare) foodproducten, waaronder heerlijke koekjes om bij de koffie te serveren, snacks voor uw afdelingsborrel en sauzen die uw gerechten nét wat lekkerder maken.

Ons doel is om u te voorzien van de smaken en producten die bij uw organisatie passen, en dat is iets waar we echt blij van worden. Bestel uw Food makkelijk en snel via onze webshop. Bent u nog geen klant? Wordt direct klant en profiteer van ons Food assortiment.