Assortiment: Food

Een goed gevulde voorraadkast is zó geregeld. Of u nu op zoek bent naar verfrissende dranken, lang houdbare voedingsmiddelen of specifieke producten voor uw branche, bij A&P vindt u alles wat u nodig heeft voor uw voorraadkast. 

Het is de perfecte samenwerking. U selecteert de producten die u nodig heeft in onze webshop; wij bezorgen ze én zetten ze netjes in de kast. Of ergens anders, als u dat wenst. Veel bedrijven, clubs, verenigingen en stichtingen rekenen al op onze service. We gaan ook graag voor u aan de slag! Meer weten? Neem contact met ons op, dan vertellen we u alles over de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor de producten en diensten van A&P?

  • Omdat wij meedenken en ontzorgen. Wij begrijpen als geen ander wat uw bedrijf nodig heeft, op het gebied van food en facilitaire producten. We voorzien u graag van advies! 
  • Omdat wij een snelle en persoonlijke service bieden. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar. 
  • Omdat wij uw bestelling niet gewoon voor de deur zetten, maar netjes voor u opruimen waar u dat wilt. Bezorging tot in de voorraadkast! 
  • Omdat wij uit eigen voorraad leveren tegen marktconforme prijzen. Door ons ruime magazijn kunnen wij veel producten uit voorraad leveren.
  • Omdat wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. Dat ziet u terug in duurzame(re) alternatieven in ons assortiment en in onze way of business.

Persoonlijk advies: waar kunnen we u mee helpen?

Wij gaan graag een stapje verder en maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk met ons persoonlijk advies. We denken met u mee over welke producten u nodig heeft, zowel op het gebied van food als facilitaire producten, en nemen u de zorgen rondom inkoop en logistieke inrichting volledig uit handen. Zo zorgen we, samen met u, voor een zorgeloze en productieve werkomgeving.

A&P als uw facilitaire totaalleverancier

Een leverancier mét een groen hart


Snel geleverd vanuit ons eigen magazijn

Met een oppervlakte van 1250 m² en 900 palletplaatsen kunnen wij een evenwichtige voorraadpositie waarborgen. Bij meerdere vestigingen leveren wij de overeengekomen uniforme artikelen tegen vooraf bepaalde prijzen, wat u optimaal ontzorgt en voordeel biedt dankzij schaalvoordelen.

One-stop-shop

Nieuwsgierig naar ons assortiment food producten? Neem gerust een kijkje in onze webshop. Naast onze diverse foodproducten bieden wij een breed scala aan facilitaire producten. Via onze webshop kunt u eenvoudig verschillende items ontdekken en direct bestellen. Uw bestelling wordt zorgvuldig samengesteld in ons magazijn, met de nodige aandacht verpakt, en vervolgens bezorgd door onze vriendelijke service medewerkers of externe transporteurs. Op deze manier streven we ernaar uw producten snel en efficiënt te leveren. En natuurlijk bezorgen we uw order op de locatie die u zelf heeft gekozen. Dat is wel zo handig!

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 078-621 46 11 of via ons contactformulier.