Veilig servies van A&P: SoftLine bestek en servies

Als veiligheid voorop staat, is het SoftLine servies de perfecte keuze. Dit servies is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is onbreekbaar; daardoor gaat het écht lang mee. Dat SoftLine zorgvuldig ontwikkeld is, merkt u aan alles. Het hoogwaardige kunststof is ontzettend sterk, waardoor het onbreekbaar is en absoluut veilig. Het materiaal vertoont geen gebruikssporen en verkleurt niet. 

De SoftLine serie bestaat uit een mes, vork, lepel, bord, beker, koffielepel en een kom en is speciaal ontwikkeld voor gesloten inrichtingen, gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ-instellingen. Met het onbreekbare design (molestbestendig), zonder scherpe randjes, zorgt u voor veiligheid voor zowel uw medewerkers, bezoekers en bewoners. Natuurlijk is het servies vaatwasser- en magnetronbetstendig en getest op voedselveiligheid. 

 • Voorzien van voedselgoedkeuring
 • Molestbestending en onbreekbaar
 • Zonder scherpe randjes
 • Duurzaam
onbreekbaar bord
onbreekbare kom
onbreekbare beker

Probeer ons SoftLine servies nu gratis!

Vraag hier uw gratis proefpakket aan om ons veilig servies vrijblijvend te proberenWat kost het Softline onbreekbaar servies en bestek?


Het SoftLine duurzame servies heeft verschillende prijzen per exemplaar, zie het overzicht hieronder.

Het onbreekbare en veilige bestek en servies worden geleverd in een prachtige, diepblauwe kleur. Door deze kleurkeuze zijn eventuele gebruikssporen onzichtbaar en vrij van verkleuring. Benieuwd naar de exclusieve SoftLine serie van A&P? De producten zijn bestelbaar vanaf 6 stuks.

Mes, vork of lepel

€3,05

Ex BTW per stuk

 • Afname per 6 stuks

  Bestekset

Beker

€4,95

Ex BTW per stuk

 • Afname per 6 stuks

  Softline beker

Bord

€7,89

Ex BTW per stuk

 • Afname per 6 stuks

  Softline bord

Bestek

€8,15

Ex BTW per set

 • Afname per 6 sets

  Softline bestekset

Koffielepel

€1,85

Ex BTW per stuk

 • Afname per 6 stuks

  Softline koffielepel

Kom

€5,45

Ex BTW per stuk

 • Afname per 6 stuks

  Softline kom

Vrijblijvend proberen met een proefpakket?


Vraag een proefpakket aan

Zet de stap naar softline

Zet de stap naar Softline

Waarom veilig en onbreekbaar servies en bestek kopen bij A&P?

Natuurlijk kunt u veilig servies kopen bij andere winkels of grote bekende ketens. Maar: goedkoop is ook vaak ook duurkoop.

Bij A&P geloven wij in sterke materialen en bewust kleurgebruik. Met onze exclusieve SoftLine serie bieden wij u een duurzame en veilige aankoop aan waar u lang plezier van heeft.

De SoftLine serie is speciaal ontworpen voor gesloten inrichtingen, gehandicapten, jeugdzorg en GGZ-instellingen. U kiest dus voor de veiligheid voor medewerkers en bewoners.

Iedere bestelling pakken wij zorgvuldig in en laten wij door onze duurzame bezorgservice in heel Nederland bezorgen. Voor meer informatie of specifieke vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ervaringen met Softline

Review Pluryn