Branches

Wij bieden een compleet concept voor onze klanten, uit welke branche dan ook. Door onze ruime ervaring begrijpen wij als geen ander dat welke branche unieke behoeften kent. Wij leveren facilitaire oplossingen die perfect aansluiten bij uw bedrijf of organisatie. 

A&P ontzorgt en zorgt voor oplossingen op maat

Met ons totaalpakket van facilitaire producten, non-food producten en lang houdbare food producten nemen wij u alle inkoop- en distributiezorgen voor u uit handen. Onze uitgebreide expertise in facility management stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden aan diverse branches. Heeft u specifieke behoeften? Dan horen wij dat graag, zodat wij de mogelijkheden kunnen onderzoeken om de gewenste producten, speciaal voor u, aan ons assortiment toe te voegen.

    Waarom kiezen voor A&P?

    • Omdat wij meedenken en ontzorgen. Wij begrijpen als geen ander wat uw bedrijf of organisatie nodig heeft, op het gebied van food en facilitaire producten. We voorzien u graag van advies! 
    • Omdat wij een snelle en persoonlijke service bieden. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar. 
    • Omdat wij uw bestelling niet gewoon voor de deur zetten, maar netjes voor u opruimen waar u dat wilt. Bezorging tot in de voorraadkast! 
    • Omdat wij uit eigen voorraad leveren tegen marktconforme prijzen. Door ons ruime magazijn kunnen wij veel producten uit voorraad leveren. 
    • Omdat wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. Dat ziet u terug in duurzame(re) alternatieven in ons assortiment en in onze way of business.

       A&P als uw facilitaire totaalleverancier

       Een leverancier mét een groen hart


       Onze klanten

       Bedrijfsleven/zakelijk
       Het bedrijfsleven vraagt om een efficiënte werkomgeving. Onze totale facilitaire oplossingen omvatten koffiemachines, papierwaren, reinigingsmaterialen en veiligheidsartikelen. Zo zorgen wevoor een gestroomlijnde werkomgeving waar medewerkers zich kunnen concentreren op hun taken zonder zich zorgen te hoeven maken over facilitaire zaken.

       Penitiaire (jeugd)inrichtingen 
       Onze facilitaire producten, inclusief veiligheidsartikelen en lang houdbare food producten, dragen bij aan een gecontroleerde, veilige en schone omgeving.

       Horeca
       Voor de horecasector bieden we een uitgebreid assortiment facilitaire producten, die voldoen aan de hoge normen, waardoor u zich kunt richten op het bieden van uitstekende service.

       Scholen
       Onderwijsinstellingen hebben unieke facilitaire behoeften. Wij dragen bij aan een gezonde en veilige en schone leeromgeving, variërend van papierwaren tot reinigingsmaterialen.

       Kinderopvang
       In de kinderopvang heeft het welzijn van kinderen de hoogste prioriteit. Onze facilitaire oplossingen omvatten producten voor hygiëne, veiligheid en voeding, om zo een veilige en gezonde omgeving te faciliteren.

       Gemeenten
       Als partner van gemeenten bieden we een totale facilitaire oplossing. Onze producten omvatten alles, van kantoorbenodigdheden tot lang houdbare food producten, om te voldoen aan de diverse behoeften.

       Verenigingen en clubs
       Sportclubs en verenigingen rekenen op ons bij het helpen onderhouden van de faciliteiten én het voorraadbeheer.  

       Zorginstellingen en (gesloten) behandelklinieken
       In de zorgsector zijn hygiëne en veiligheid van cruciaal belang. Onze producten voldoen aan de hoogste (veiligheids)normen en zorgen voor een schone en ondersteunende omgeving voor patiënten, zorgverleners en bezoekers.