Branches

Onder het motto: "facilitair totaalleverancier met een groen hart'' leggen wij een compleet concept neer bij onze klanten uit verschillende branches. Bij A&P begrijpen we dat elke branche unieke behoeften heeft. Daarom streven we ernaar om op maat gemaakte facilitaire oplossingen te leveren die aansluiten op de specifieke vereisten van uw organisatie. Ons team staat klaar om u te ondersteunen en uw facilitaire uitdagingen aan te pakken, zodat u zich kunt concentreren op uw kerntaken. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe A&P uw organisatie kan helpen.

Dienstverlening op maat voor diverse bedrijfssectoren

Wij bieden een totaalpakket van facilitaire producten, non-food producten en lang houdbare food producten waarbij alle inkoop- en distributiezorgen voor u uit handen genomen worden. A&P is uw facilitaire partner voor hoogwaardige facilitaire dienstverlening in de zakelijke wereld. Onze uitgebreide expertise in facility management stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden aan diverse branches. We bieden u de flexibiliteit om uw specifieke behoeften aan te geven. Als de standaardproducten niet helemaal aan uw eisen voldoen, passen we ons assortiment aan zodat het naadloos in uw organisatie passen.

A&P als uw facilitaire totaalleverancier

Een leverancier mét een groen hart


Onze klanten

Het Bedrijfsleven
Het bedrijfsleven vereist een efficiënte werkomgeving. Onze totale facilitaire oplossingen omvatten koffiemachines, papierwaren, reinigingsmaterialen en veiligheidsartikelen. Dit zorgt voor een gestroomlijnde werkomgeving waar medewerkers zich kunnen concentreren op hun taken zonder zich zorgen te hoeven maken over facilitaire zaken.

Gevangenissen en jeugdinrichtingen
Onze facilitaire producten, inclusief veiligheidsartikelen en lang houdbare food producten, dragen bij aan een gecontroleerde en schone omgeving.

Horeca
Voor de horecasector bieden we een uitgebreid assortiment facilitaire producten, die voldoen aan de hoge normen, waardoor u zich kunt richten op het bieden van uitstekende service.

Scholen
Onderwijsinstellingen hebben unieke facilitaire behoeften. Wij dragen bij aan een gezonde en veilige en schone leeromgeving, variërend van papierwaren tot reinigingsmaterialen.

Gemeenten
Als partners van gemeenten bieden we een totale facilitaire oplossing. Onze producten omvatten alles, van kantoorbenodigdheden tot lang houdbare food producten, om te voldoen aan de diverse behoeften.

Kinderdagverblijven
In kinderdagverblijven is het welzijn van kinderen prioriteit. Onze facilitaire oplossingen omvatten producten voor hygiëne, veiligheid en voeding, wat bijdraagt aan een veilige en gezonde omgeving voor de kleintjes.

Verenigingen en clubs
Van sportclubs tot sociale verenigingen, wij helpen bij het onderhouden van de faciliteiten.

Zorginstellingen
In de zorgsector zijn hygiëne en veiligheid van cruciaal belang. Onze producten zorgen voor een schone en ondersteunende omgeving voor patiënten en zorgverleners.

Gesloten behandelklinieken
In behandelklinieken bieden we diensten die de patiëntenzorg optimaliseren en voldoen aan de hoogste (veiligheids)normen.

Persoonlijk advies

Of u nu werkt bij een zorginstelling, kinderdagverblijf of gevangenis; we snappen heel goed dat uw werkdag druk is. Daarom gaan wij graag met u in gesprek om samen te ontdekken welke producten uw bedrijf, instelling of vereniging nodig heeft. Met ons persoonlijk advies helpen we u graag verder. Zo kunt u zich focussen op uw werk en kunnen wij doen waar wij goed in zijn: de zorgen rondom de inkoop en logistieke inrichting volledig op ons nemen. En dat kan heel goed met ons moderne kantoorpand met opslag.