Assortiment facilitair dienstverlening

Bij A&P draait ons assortiment om drie belangrijke pijlers die onze toewijding weerspiegelen: duurzaamheid, diversiteit en persoonlijke service.

Duurzaam en groen assortiment

Food
In onze foodcategorie vindt u een uitgebreid assortiment dranken en lang houdbare voedingsproducten. Van verfrissende frisdranken tot kwaliteitskoffie, van bier en wijn tot hartige snacks en zoetigheden, ons foodassortiment heeft voor elk wat wils. We streven naar diversiteit en kwaliteit, zodat uw bedrijf, club, vereniging of stichting altijd goed voorzien is.

Non-Food
Onze non-foodcategorie omvat een breed scala aan benodigdheden voor uw organisatie. Van bedrijfskleding tot reinigingsmiddelen, papierwaren en veiligheidsartikelen. Alles wat uw bedrijfsvoering efficiënter maakt, kunt u in deze categorie vinden. We streven naar kwaliteit en diversiteit, zodat u alles op één plek kunt vinden.

Postura+ stoelen
Postura+ stoelen zijn speciaal ontworpen voor comfort en duurzaamheid. Deze stoelen zijn ideaal voor scholen, kinderdagverblijven en andere instellingen waar zitcomfort belangrijk is. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en verkrijgbaar in verschillende kleuren om aan uw wensen te voldoen.

Softline servies
Ons Softline servies is milieuvriendelijk gemaakt. Het vervangt uw plastic wegwerpborden en bestek. Daarnaast is het bestek veilig, waardoor het product regelmatig in de gezondheidszorg, klinieken en jeugddetentie worden gebruikt, maar het kan ook een goede keuze zijn voor scholen, en andere instellingen.

Assortiment facilitaire totaalleverancier

Uw duurzame partner die u volledig ontzorgt


A&P assortiment: uitgebreid en groen

Van bedrijfskleding tot koffie, van reinigingsmiddelen tot papierwaren en van roerstaafjes tot veiligheidsartikelen… Ons facilitair assortiment is enorm breed. En dat heeft ook een goede reden: we willen u namelijk helpen en ontzorgen met uw voorraad.

In lijn met onze groene waarden bieden we milieuvriendelijke alternatieven aan. We geloven in de kracht van duurzame producten en adviseren onze klanten om te kiezen voor milieuvriendelijke opties. Samen werken we aan een circulaire economie en verlengen we de levensduur van producten.

Mist u iets in ons assortiment? Dan horen we dat natuurlijk graag. We zijn namelijk altijd bereid om met onze klanten mee te denken als het gaat om producten buiten het standaard assortiment.