Werkwijze

Onze werkwijze staat in het teken van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en klantgerichtheid. We geloven in eerlijke en duurzame bedrijfspraktijken, en deze principes zijn verweven in alle aspecten van ons bedrijf. 

Onze webshop en diensten: Uw partner van A tot Z

In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment, waaronder lang houdbare food producten, non-food producten en facilitaire producten. We nemen alle zorgen rondom inkoop en distributie uit handen. Na bestelling pakken we uw order direct in vanuit ons magazijn in Zwijndrecht en onze medewerkers bezorgen deze persoonlijk bij uw organisatie, maar onze dienstverlening gaat verder dan alleen levering aan uw deur. Onze servicemedewerkers bezorgen uw bestelling persoonlijk en zorgen ervoor dat deze tot in de kast wordt gebracht. We bieden maatwerkoplossingen en denken graag met u mee.

Bij A&P Facilitair streven we naar complete ontzorging. Wij nemen alle zorgen met betrekking tot inkoop en distributie uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten, makkelijk toch?

A&P als uw facilitaire totaalleverancier

Een leverancier mét een groen hart


Onze werkwijze bij A&P: Mvo

People
Het meest waardevolle van ons bedrijf? Ons personeel. Zij hebben de kennis, vaardigheden en liefde voor het bedrijf. Kortom, onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Zonder ons personeel zijn wij nergens. En het mooie is: zij weerspiegelen de maatschappij.

Planet
Wij geloven dat we goed voor het milieu moeten zorgen. Toekomstige generaties moeten ook op een verantwoorde manier kunnen leven op onze planeet. Daarom houden we met alle activiteiten, onze groei en dromen rekening met mens én milieu. Deze werkwijze is ook opgenomen in onze ISO 14001:2004 certificering.

Profit
Natuurlijk hebben we onze winst nodig om verder te groeien en onze doelen en dromen te realiseren. Maar dat zal nooit ten koste gaan van mens en milieu. Een substantieel deel van onze winst wordt gebruikt ter ondersteuning van maatschappelijke doelen.