Werkwijze

Eerlijk en duurzaam

Wij geloven in eerlijk en duurzaam ondernemen. Dit is verweven in ieder aspect van ons bedrijf. Klantgerichtheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) staan bij ons hoog in het vaandel.

High service: betrouwbare partner

In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment, waaronder lang houdbare food producten, non-food producten en facilitaire producten. We nemen u graag alle zorgen rondom inkoop en distributie uit handen. 

Na bestelling pakken we uw order direct in, vanuit ons magazijn in Zwijndrecht, en onze medewerkers bezorgen deze persoonlijk bij uw organisatie. Daar zetten wij ze niet zomaar voor de deur; wij zorgen ervoor dat de bestelde producten netjes op de plek worden gezet waar u ze wilt hebben. Letterlijk levering tot in de voorraadkast, dus. Ideaal, want door deze unieke dienstverlening heeft u, na het bestellen, verder geen omkijken meer naar uw inkopen. We bieden maatwerkoplossingen en denken graag met u mee.

A&P als uw facilitaire totaalleverancier

Een leverancier mét een groen hart


Maatschappelijk verantwoord ondernemen

People
Het meest waardevolle van ons bedrijf? Ons personeel. Zij hebben de kennis, vaardigheden en liefde voor het bedrijf. Kortom, onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Zonder ons personeel zijn wij nergens. Daarom zorgen wij goed voor ons personeel.

Planet
Wij geloven dat we goed voor het milieu moeten zorgen. Toekomstige generaties moeten ook op een verantwoorde manier kunnen leven op onze planeet. Daarom houden we met alle activiteiten, onze groei en dromen, rekening met mens én milieu. Deze werkwijze is ook opgenomen in onze ISO 14001:2004 certificering.

Profit
Natuurlijk hebben we onze winst nodig om verder te groeien en onze doelen en dromen te realiseren. Maar dat zal nooit ten koste gaan van mens en milieu. Een substantieel deel van onze winst gebruiken we ter ondersteuning van maatschappelijke doelen.