Waarom kiezen voor de dranken, siropen en repen van A&P?

Wij hebben hart voor duurzaamheid en groene producten. Beter gezegd: we hebben een groen hart. Wij geloven namelijk dat we goed moeten zorgen voor de mensen om ons heen en het milieu. Wij kiezen dan ook voor groene, gezonde en duurzame eet- en drinkwaren.

D-Drink staat voor: “better-for-you”. De D-Drink producten zijn gemaakt met hetzelfde idee, namelijk met ingrediënten van hoge kwaliteit, duurzame verpakkingen, lekkere en gezonde eet- en drinkwaren produceren.


Postura+ stoelen

SQWZ drinks


Maak jij je ook zorgen om de hoeveelheid suikers in frisdranken? Met de SQWZ-drinks biedt jij het personeel een frisdrank aan wat weinig calorieën bevat (maar liefst 70% minder dan een gebruikelijke frisdrank), geen toegevoegde suikers bevat en waarin echt fruit aan is toevoegt, van hoge kwaliteit. SQWZ-drinks zijn gemaakt zonder onnodige toevoegingen, maar met een heerlijke smaak. De verpakking is gemaakt van 100% recyclebaar blik, om te genieten van een drankje op een bewuste manier. SQWZ bestaat uit een reeks van drie smaken met een frisse look & feel.

Low calorieën drankjes

  • Geen toegevoegde suiker 
  • Biologische low cal geperste frisdrank
  • Echt fruit
  • Bruisend water

Barebells repen


Barebells is een gezonde reep, voor een energie boost, met veel proteïne en laag in suikers! Het merk biedt een breed assortiment aan eiwitverrijkte alternatieven voor snacks, met een smaakvolle bite. De repen zijn verkrijgbaar in zes ongelooflijke smaken en dat allemaal zonder toegevoegde suikers, 20 gram eiwit en met genoeg smaak om ultiem te genieten! Naast de standaard producten bieden wij ook vegan repen aan. Zo kan iedereen genieten van de bite van Barebells!

Belvoir farm dranken en siropen


De dranken en siropen Belvoir Farm bevatten hoogwaardige, verse ingrediënten, zonder kunstmatige conserveermiddelen, smaak-, kleur-, of zoetstoffen. Een goede kwaliteit staat voor een goede smaak en dat is precies waar Belvoir voor staat: natuurlijke producten met transparante, natuurlijke ingrediënten. De eerste fles Belvoir vlierbloesemsiroop werd gemaakt in de boerenkeuken van de farm, bijna 40 jaar geleden. Ondertussen zijn er heel wat smaken bij gekomen, waarin dezelfde natuurlijke producten te vinden zijn, zorgvuldig geselecteerd met natuurlijk fruit, met de hand geplukte bloemen, verse sappen en kruiden.