Postura+ stoelen: de perfecte keuze voor de kinderopvang

Aan stoelen die gebruikt worden in de kinderopvang (zoals bijvoorbeeld kinderdagverblijf, peuteropvang, BSO), worden hoge eisen gesteld. En terecht. Stoelen voor de kinderopvang moeten duurzaam zijn, comfortabel en veilig. En als het even kan, willen we ook graag dat ze er mooi uit zien. Postura+ stoelen zijn een perfecte match voor de kinderopvang. Waarom? We zetten de belangrijkste redenen voor u op een rij.

Ergonomisch ontwerp speciaal voor kinderen

Postura+ stoelen zijn specifiek ontworpen met het oog op de ergonomische behoeften van kinderen. Ze ondersteunen een correcte houding, die essentieel is voor de fysieke ontwikkeling van kinderen. Daardoor kunnen ze zich beter concentreren en actief deelnemen aan alle leuke activiteiten die worden aangeboden.

Ruimtebesparend en flexibel

De Postura+ stoelen zijn stapelbaar, wat ze uitermate geschikt maakt voor ruimtes met beperkte opslagmogelijkheden. De flexibiliteit om de stoelen snel en efficiënt op te bergen, maakt het schoonmaken na een drukke dag in het kinderdagverblijf of de BSO een stuk eenvoudiger.


Vraag gratis een proefstoel aan!Kleurrijke opties

Het oog wil ook wat. Naast het feit dat de Postura+ stoelen specifiek zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid, veiligheid en ergonomie, is ook aan het esthetische aspect gedacht. De levendige kleuren waarin de Postura+ stoelen beschikbaar zijn, dragen bij aan een vrolijke en uitnodigende omgeving. Kleur kan een positieve invloed hebben op de stemming en motivatie van kinderen, wat het leren en spelen bevordert. Zit uw perfecte kleur er toch niet bij?  Bij bestellingen van meer dan 250 stuks kunnen de Postura+ stoelen in alle kleuren worden geleverd.

Veilige en duurzame stoelen voor de kinderopvang - met 20 jaar garantie!

20 jaar garantie Postura+ stoelenVeiligheid komt altijd op de eerste plaats in de kinderopvang. De Postura+ stoelen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen die niet alleen zorgen voor stabiliteit en stevigheid, maar ook gemakkelijk schoon te maken zijn. Dit maakt de stoelen ideaal voor dagelijks gebruik door actieve kinderen. Natuurlijk zijn de stoelen gecertificeerd voor brandveiligheid en andere veiligheidsnormen.

Het aanschaffen van nieuwe stoelen is een flinke investering. Postura+ stoelen zijn van sterke kwaliteit en hebben een lange levensduur. Niet voor niets durven wij er 20 jaar garantie op te geven. Zo kunt u er zeker van zijn dat u kiest voor topmeubilair, waarop u jaar in, jaar uit kunt rekenen.

De proef op de som? Vraag een proefstoel aan

We kunnen ons goed voorstellen dat u de Postura+ stoel graag eerst met eigen ogen wilt zien, voordat u overgaat tot bestellen. U kunt daarom, kosteloos en vrijblijvend, een proefstoel aanvragen. Die kunt u een poosje uitproberen, waardoor u echt goed kunt beoordelen of de stoel aan al uw wensen en eisen voldoet.

Meteen de Postura+ stoel bestellen?

Bent u al klant bij A&P? Dan kunt u de Postura+ stoelen eenvoudig en snel zelf bestellen. Met een paar klikken selecteert u de gewenste stoelen en plaatst u ze in uw winkelwagentje. Ons systeem leidt u vervolgens door een duidelijk en veilig betaalproces. En mocht u vragen hebben, dan staat onze klantenservice altijd klaar om u te helpen, of het nu gaat om productinformatie of hulp bij het bestellen.

Na je bestelling zetten we alles op alles om je bestelling zo snel mogelijk bij u te krijgen. We begrijpen dat tijd van essentieel belang is, vooral in de dynamische omgeving van de kinderopvang. Daarom werken we met betrouwbare leveringsdiensten die ervoor zorgen dat uw nieuwe stoelen snel en in perfecte staat afgeleverd worden.


“De stoelen zijn duurzaam, makkelijk te plaatsen en stapelbaar. We zijn er echt tevreden mee!”

Kenneth

"We hebben de stoelen gekozen vanwege de robuuste eigenschappen, comfort voor gebruiker en de ruime keuze aan kleuren"

Mark Brand


Postura+ stoelen

Vragen? Neem vrijblijvend contact op!