Veilig servies van A&P: SoftLine bestek en servies

Als veiligheid voorop staat, biedt het Softline servies van A&P de perfecte oplossing. Dit aangepaste bestek en servies, gemaakt van hoogwaardig kunststof, is onbreekbaar en gaat dus lang mee. Het is zorgvuldig ontwikkeld en vertoont geen gebruikssporen of verkleuring, waardoor het ideaal is voor langdurig gebruik.

De Softline serie, bestaande uit een mes, vork, lepel, bord, beker, koffielepel en een kom, is speciaal ontworpen voor gesloten inrichtingen, gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ-instellingen. Het onbreekbare bestek en servies, dat vrij van scherpe randjes is, biedt maximale veiligheid voor uw medewerkers, bezoekers en bewoners. Het is vaatwasser- en magnetronbestendig en voldoet aan strenge normen voor voedselveiligheid, waardoor het aangepast bestek en servies perfect is voor dagelijks gebruik in diverse instellingen.

 • Voorzien van voedselgoedkeuring
 • Molestbestending en onbreekbaar
 • Zonder scherpe randjes
 • Duurzaam
onbreekbaar bord
onbreekbare kom
onbreekbare beker

Probeer ons SoftLine servies nu gratis!

Vraag hier uw gratis proefpakket aan om ons veilig servies vrijblijvend te proberen



Wat kost het Softline onbreekbaar servies en bestek?


Het SoftLine duurzame servies heeft verschillende prijzen per exemplaar, zie het overzicht hieronder.

Het onbreekbare en veilige bestek en kunststof servies worden geleverd in een prachtige, diepblauwe kleur. Door deze kleurkeuze zijn eventuele gebruikssporen onzichtbaar en vrij van verkleuring. Benieuwd naar de exclusieve SoftLine serie van A&P? De producten zijn bestelbaar vanaf 6 stuks.

Mes, vork of lepel

€3,05

Ex BTW per stuk

 • Afname per 6 stuks

  Bestekset

Beker

€4,95

Ex BTW per stuk

 • Afname per 6 stuks

  Softline beker

Bord

€7,89

Ex BTW per stuk

 • Afname per 6 stuks

  Softline bord

Bestek

€8,15

Ex BTW per set

 • Afname per 6 sets

  Softline bestekset

Koffielepel

€1,85

Ex BTW per stuk

 • Afname per 6 stuks

  Softline koffielepel

Kom

€5,45

Ex BTW per stuk

 • Afname per 6 stuks

  Softline kom

Vrijblijvend proberen met een proefpakket?


Vraag een proefpakket aan

Zet de stap naar softline

Zet de stap naar Softline

Waarom veilig en onbreekbaar servies en bestek kopen bij A&P?

Natuurlijk kunt u veilig servies kopen bij andere winkels of grote bekende ketens. Maar: goedkoop is ook vaak ook duurkoop.

Bij A&P geloven wij in sterke materialen en bewust kleurgebruik. Met onze exclusieve SoftLine serie bieden wij u een duurzame en veilige aankoop aan waar u lang plezier van heeft.

De SoftLine serie is speciaal ontworpen voor gesloten inrichtingen, gehandicapten, jeugdzorg en GGZ-instellingen. U kiest dus voor de veiligheid voor medewerkers en bewoners.

Iedere bestelling pakken wij zorgvuldig in en laten wij door onze duurzame bezorgservice in heel Nederland bezorgen. Voor meer informatie of specifieke vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ervaringen met Softline

Review Pluryn