Voor BHV EHBO middelen kunt u terecht bij A&P B.V. Wij richten ons volledig op het ontzorgen van onze klanten. Dit doen wij op werkdagen vanuit ons kantoor met magazijn in Zwijndrecht.

BHV EHBO middelen aanschaffen

U bent werkzaam op een school en de facilitaire zaken vallen onder uw verantwoordelijkheid. Het aanschaffen van BHV EHBO middelen hoort daar ook bij. Elke dag spelen er wel honderd kinderen op het schoolplein. Een verbandtrommel met voldoende pleisters is dan geen overbodige luxe.

  • Onze Hansaplast elastic zijn 6 centimeter breed en 1 meter lang. U gebruikt ze voor kleine, alledaagse verwondingen, zoals een geschaafde knie. Deze pleisters zijn erg flexibel en daarom uitermate geschikt voor lichaamsdelen waar de meeste kans op wonden zijn, zoals een knie of elleboog;
  • De Quick kinderpleisters zijn 6 x 2 centimeter en verpakt per 100 stuks. Ze zijn voorzien van vrolijke kleurtjes, waardoor de allerkleinsten uit groep 1 en 2 de pijn extra snel vergeten.

Meer informatie

Ook voor vervelende sneetjes in de vingers zijn er passende pleisters, zoals de Hansaplast vingerpleisters van 18 x 2 centimeter. In onze webshop bestelt u eenvoudig de BHV EHBO middelen die u nodig heeft. Voor meer informatie kunt u ons natuurlijk even bellen: 078-621 46 11.