Kijk voor BHV EHBO producten eens op de webshop van A&P B.V. Bij ons staat het motto “facilitair totaalleverancier met een groen hart” centraal. Wij willen graag een totaalconcept neerleggen bij onze klanten.

De noodzaak van BHV EHBO producten

In elk bedrijf of instelling horen BHV EHBO producten aanwezig te zijn. Want hoe voorzichtig u ook bent, een ongeluk zit in een klein hoekje. Zodra iemand gewond raakt, is het belangrijk de wond goed te desinfecteren. A&P B.V. biedt hiervoor de volgende middelen:

  • Betadine. U gebruikt dit voor het desinfecteren van brand-, schaaf-, en snijwonden. U brengt het rechtstreeks uit de flacon aan, of via een watje of vochtig kompres;
  • Heeft u te maken met diepere snij- of schaafwonden? Gebruik dan onze betadine oplossing.

Als de wond goed schoon is, is het van belang deze op de juiste manier af te dekken:

  • Wij hebben wondpleisters voor de wat kleinere verwondingen als een geschaafde knie;
  • Detecteerbare pleisters, die verplicht zijn in de horeca. Deze pleisters zijn blauw en het wondkussen is voorzien van wat metaalfolie. Hierdoor kan het gemakkelijk door detectoren opgespoord worden in geval van verlies.

Verbandtrommel

De BHV EHBO producten bewaart u veilig bij elkaar in een verbandtrommel. Wilt u graag gebruik maken van onze diensten? Plaats dan eenvoudig een bestelling in onze webshop, of neem telefonisch contact met ons op: 078-621 46 11 voor meer informatie.

Meer informatie