Draag uw steentje bij aan een beter milieu en ga voor de milieuvriendelijke disposable borden van A&P B.V. Wij zijn een totaalleverancier met een groen hart. Wij weten steeds vaker waar onze producten vandaan komen en wat de grondstoffen zijn.

De voordelen van milieuvriendelijke disposable borden

In uw bedrijfskantine kan het personeel elke dag lunchen of avondeten. Om aan het milieu te denken, wilt u in plaats van plastic, voortaan milieuvriendelijke disposable borden aanbieden.

  • Borden, karton ‘pure’. In een ronde vorm met een diameter van 15 centimeter. Ze zijn gemaakt van 100% verse houtvezels, uit duurzame bosbouw. Geen toevoeging van gerecycled materiaal, waardoor ze door en door voedselveilig zijn. Na gebruik zijn de borden composteerbaar;
  • Borden, suikerriet ‘pure’. Ze zijn voorzien van een ronde vorm en hebben een diameter van 26 centimeter. Door het suikerriet zijn ze erg stevig en geschikt voor magnetrongebruik. Na gebruik zijn de borden composteerbaar in industriële installaties.

Milieuvriendelijke bedrijfskantine

A&P B.V. biedt bovendien composteerbare bekers en bestek, zodat al het eten en drinken in uw bedrijfskantine met biologische hulpmiddelen genuttigd kan worden. Voor meer informatie over de disposable borden kunt u ons natuurlijk even bellen: 078-621 46 11, maar u kunt ze ook direct bestellen in onze webshop.

Meer informatie