Groen assortiment

Wij hebben hart voor duurzaamheid en groene producten. Beter gezegd: we hebben een groen hart - wat ook tot uiting komt in ons logo. We geloven namelijk dat we goed moeten zorgen voor de mensen om ons heen en het milieu. 

U weet waarschijnlijk wel dat ons milieu te veel belast wordt. Veel producten worden gemaakt om daarna weer weggegooid te worden. Daarom bieden we groene alternatieven aan en adviseren we onze klanten om te kiezen voor duurzame producten. Op deze manier kunnen we samen meewerken aan een circulaire economie: het vernietigen van een restproduct zo lang mogelijk uitstellen en de herbruikbaarheid stimuleren. Zo kunt u aan uw omgeving laten zien dat het ook anders kan - hoe groot of klein u ook bent. Graag kijken we met u mee welke producten bij u passen en hoe u zich kunt ontwikkelen op het gebied van MVO.

 
 

Groene duurzame bekers

Groene duurzame afvalzakken
 
 

Groen alternatief

Vanuit ons groene hart dragen wij – naast grijze producten – dus ook een groen alternatief aan. 

Al onze groene producten zijn minder belastend voor het milieu, zowel bij productie als bij het gebruik van deze producten. Dit laten we zien door milieucertificaten en logo’s van certificerende instanties.

Het groene assortiment van A&P is een dynamisch assortiment. Er zullen steeds nieuwe producten worden toegevoegd totdat wij voor ieder grijs artikel een alternatief groen artikel in ons assortiment hebben.

En maakt u zich geen zorgen: deze producten hoeven niet altijd duurder te zijn. Neem eens een kijkje in onze webshop en laat u verrassen door ons groene assortiment. 

Bekijk het Groene Assortiment