Duurzaam servies voor in de zorg

Wanneer je in de zorg werk, verricht je mooi en waardevol werk. Toch ligt iedere dag het gevaar op de loer. Zowel voor de cliënt als voor de medewerker. Een cliënt kan op een onverwacht moment een scherp voorwerp pakken en uithalen naar de begeleider. Daar heeft A&P wat op bedacht…

SoftLine serie

A&P heeft een groen hart én hart voor de zorg. Daarom heeft deze facilitair leverancier servies ontwikkeld voor de jeugdzorg, gehandicaptenzorg, inrichtingen en GGZ-instellingen: de SoftLine serie. Peter van Eenennaam, A&P: “Veiligheid voor de cliënt en het personeel is ontzettend belangrijk. Daarom hebben wij de SoftLine serie ontwikkeld om mogelijk letsel bij de gebruikers en de personen in de directe omgeving te voorkomen. Het servies is molestbestendig en niet breekbaar”

Softline servies

Lange levensduur

De SoftLine serie van A&P bestaat uit een mes, vork en lepel. Een bord, beker, koffielepel en een kom. De SoftLine serie is onbreekbaar, magnetron- en vaatwasbestendig en duurzaam. Ieder voorwerp heeft een prachtige, diepblauwe kleur is voorzien van additief dat bacteriënvorming voorkomt.

Door de kleurkeuze is er geen sprake van gebruikssporen of verkleuring en blijft het servies mooi. Deze set is daarom op ieder moment van de dag te gebruiken: bij het ontbijt, de lunch, het avondeten of andere eet- en drinkmomenten. Peter: “Bij A&P geloven wij in sterke materialen en bewust kleurgebruik. Met onze exclusieve SoftLine serie bieden wij u een duurzame en veilige aankoop aan waar u lang plezier van heeft.”

Softline proberen?

Benieuwd naar de SoftLine serie van A&P? Je kunt een proefpakket aanvragen en zelf het servies zien en proberen. Ook staat ons personeel klaar om mee te denken en eerlijk advies te geven. De producten zijn bestelbaar vanaf 6 stuks. Iedere bestelling worden zorgvuldig ingepakt en met een duurzame bezorgservice door heel Nederland bezorgd.