Verbod op wegwerpservies op de werkvloer

Vanaf 1 januari 2024 mag u als bedrijf of organisatie geen plastic wegwerpbekers en ander wegwerpservies meer gebruiken. De regels gelden voor alle plastic bekers die bedoeld zijn voor eenmalig gebruik. Kartonnen bekers met een plastic coating vallen hier ook onder. Dit verbod op wegwerpservies zorgt in menig bedrijf voor de nodige hoofdbrekens. Zomaar overstappen op traditioneel servies, zoals aardewerk en glas, is lang niet altijd een optie. Sommige situaties vragen om duurzaam en onbreekbaar servies.

 

SoftLine herbruikbaar servies: een duurzaam alternatief 

SoftLine herbruikbaar servies biedt het beste van beide. Alle voordelen van een onbreekbaar plastic servies, maar omdat het geen wegwerpservies is, natuurlijk een stuk duurzamer. De SoftLine serie, ontworpen met de specifieke behoeften van gesloten inrichtingen, gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ-instellingen in gedachten, omvat een assortiment aan essentiële servies artikelen. Elk item in de SoftLine serie is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de unieke uitdagingen van deze gespecialiseerde sectoren.

 

De voordelen van SoftLine servies

Ons SoftLine servies is ontworpen met het oog op duurzaamheid en biedt talloze voordelen ten opzichte van traditioneel wegwerpservies. Het servies bestaat uit bestek (mes, vork, lepel, koffielepel) en een beker, bord en kom. 

  • Milieuvriendelijk: Het SoftLine herbruikbaar servies is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen zoals bamboevezel en maïszetmeel, die biologisch afbreekbaar en hernieuwbaar zijn. Dit betekent dat het servies aan het einde van zijn levensduur op een milieuvriendelijke manier kan worden afgebroken.
  • Herbruikbaar: In tegenstelling tot wegwerpservies, is SoftLine servies ontworpen om keer op keer te worden gebruikt. Dit vermindert niet alleen de hoeveelheid afval die wordt geproduceerd, maar bespaart ook geld op de lange termijn.
  • Veelzijdig: SoftLine herbruikbaar servies is geschikt voor allerlei gelegenheden, van picknicks tot diners.
  • Gemakkelijk schoon te maken: Het servies is vaatwasmachinebestendig. SoftLine servies is onbreekbaar, vaatwasserbestendig, ISO gecertificeerd en exclusief verkrijgbaar bij A&P.
  • Onbreekbaar en molestbestendig: SoftLine servies is speciaal ontworpen voor situaties waar veiligheid voorop staat, zoals in gesloten inrichtingen, gehandicaptenzorg, jeugdzorg en GGZ-instellingen.
  • Vaatwasser- en magnetronbestendig en ISO gecertificeerd.

Met onze exclusieve SoftLine serie bieden wij u een duurzame en veilige aankoop aan waar u lang plezier van heeft. Daar staan we voor in! Bestel nu gemakkelijk in onze webshop. Vrijblijvend proberen? Vraag ons kosteloze proefpakket vandaag nog aan.