Welke bezorgservice kies je voor jouw bedrijf?

Boodschappen laten bezorgen is niet nieuw. En ook niet meer zo bijzonder; bezorgservices zijn allang niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Heel begrijpelijk, want het zorgt voor veel gemak. Zowel particulieren als zakelijke klanten weten de weg naar online boodschappen bestellen goed te vinden. 

Maar waar je voorheen een supermarkt koos, omdat die voor jou het gemakkelijkst bereikbaar was, gelden nu andere criteria. Welke bezorgservice kies je voor jouw bedrijf? Waar let je op, om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt en écht ontzorgd wordt? Wij zetten een paar overwegingen voor je op een rij, zodat jij gemakkelijk de juiste keuze kunt maken. 

Overweging 1: een algemene bezorgservice of één die zich specialiseert in bedrijven en organisaties

Een bezorgservice die zich specialiseert in bedrijven en organisaties, kan vaak net dat beetje meer bieden en met je meedenken. Daarin heeft A&P een belangrijke meerwaarde. Door onze ruime ervaring weten wij precies wat je nodig hebt om jouw bedrijf, zonder zorgen, draaiend te houden. 

Overweging 2: boodschappen voor de deur of netjes in de kast 

Stel je voor; je bent druk bezig met jouw dagelijkse werkzaamheden wanneer de boodschappen worden bezorgd. Je neemt de boodschappen in ontvangst en denkt: ik ruim ze later wel even op. De dag vliegt voorbij, terwijl de boodschappen blijven staan. Tot je naar huis wilt (en echt geen tijd meer hebt om de boodschappen op te ruimen). 

Wij begrijpen dat. En precies daarom zetten we de boodschappen niet voor de deur, maar ruimen we ze netjes voor je op. Dat is pas echt ontzorgen: bezorging tot in de voorraadkast. 

Overweging 3: one-size-fits-all of een persoonlijke aanpak

Als je ondersteuning nodig hebt bij jouw bestelling, is het fijn als je persoonlijk geholpen wordt. Onze medewerkers kennen je, helpen je graag en denken met je mee. Zo kom je tot oplossingen die je zelf misschien nog niet had bedacht. Dat is de kracht van maatwerk! 

Overweging 4: standaard of aanpasbaar assortiment 

Wij zijn flexibel en wendbaar en we verkopen niet graag ‘nee’. Zoek je een product dat niet standaard in ons assortiment is opgenomen? Laat het ons gerust weten. Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onze service uit te breiden en onderzoeken of wij het betreffende product, speciaal voor jou, kunnen toevoegen aan ons assortiment. 

Overweging 5: bestelgemak 

Je wilt niet lang bezig zijn met inkoop. Je hebt wel wat beters te doen, toch? Kies daarom voor een bezorgservice waar bestellen gemakkelijk is. Wij hebben ons bestelproces zo geoptimaliseerd dat inkoop een fluitje van een cent is. Standaard bestellingen sla je eenvoudig op in jouw account en met een paar klikken is de bestelling gedaan. Toch nog iets aanpassen, of een product toevoegen dat je minder vaak gebruikt? Ook dat is zo gebeurd. 

Overweging 6: abonnement of flexibiliteit

Flexibiliteit en wendbaarheid is ook iets dat we onze klanten graag bieden. Daarom is een abonnement niet nodig. En natuurlijk kun je op rekening betalen; wel zo gemakkelijk. 

De meerwaarde van A&P: 

& Wij richten ons specifiek op bedrijven en organisaties – daardoor weten wij precies wat jij nodig hebt. 

& Wij zetten de boodschappen niet op de stoep, maar ruimen ze netjes op waar je ze maar wilt hebben. Bezorging tot in de voorraadkast. Letterlijk. 

& Wij helpen u graag met persoonlijk advies. Onze medewerkers helpen je graag en denken met je mee. Zo wordt inkoop nog eenvoudiger. 

& Wij zien gewaardeerde klanten, geen nummers. Onze dienstverlening is altijd persoonlijk en onze vriendelijke medewerkers staan je graag te woord. 

Kies voor gemak en ontzorging, kies voor A&P 

Bij A&P begrijpen we de unieke uitdagingen waar jouw bedrijf dagelijks voor staat. Daarom bieden wij niet alleen een breed en flexibel assortiment, maar ook een persoonlijke service die is afgestemd op uw specifieke behoeften. Van het leveren en op de juiste plek opbergen van de boodschappen tot het bieden van maatwerkoplossingen en deskundig advies; wij staan klaar om je volledig te ontzorgen. Laat de zorg voor jouw facilitaire behoeften over aan de experts, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: het succesvol runnen van jouw bedrijf.

Klaar om de overstap te maken naar een bezorgservice die echt met je meedenkt? Neem vandaag nog contact op met A&P voor een vrijblijvend gesprek over hoe wij jouw bedrijfsvoering kunnen vereenvoudigen en verbeteren. Kies voor A&P, waar persoonlijke service en gemak hand in hand gaan.