Facilitaire leverancier

Stelt u zich eens voor: u start met uw werkdag. U pakt een bekertje bij de koffieautomaat en kiest uw favoriete koffie. U roert goed de suiker door uw cappuccino en print snel nog de actiepunten uit voor de komende vergadering. Het klinkt misschien heel normaal, maar bent u zich bewust van de producten die u in uw handen heeft gehad?

Facilitaire leverancier

Van bedrijfskleding tot koffie, van reinigingsmiddelen tot papierwaren en van roerstaafjes tot veiligheidsartikelen… Ons facilitair assortiment is enorm breed. En dat heeft ook een goede reden: we willen u namelijk helpen en ontzorgen met uw voorraad.

Persoonlijk advies

Of u nu werkt bij een zorginstelling, kinderdagverblijf of gevangenis; we snappen heel goed dat uw werkdag druk is. Daarom gaan wij graag met u in gesprek om samen te ontdekken welke producten uw bedrijf, instelling of vereniging nodig heeft. Met ons persoonlijk advies helpen we u graag verder. Zo kunt u zich focussen op uw werk en kunnen wij doen waar wij goed in zijn: de zorgen rondom de inkoop en logistieke inrichting volledig op ons nemen. En dat kan heel goed met ons moderne kantoorpand met opslag.

Magazijn facilitaire leverancier

Met een ruimte van 1250 m²  en 900 palletplaatsen kunnen wij een uitgebalanceerde voorraadpositie garanderen. Dat is wel zo handig. Ook voor de organisaties die meerdere vestigingen hebben. Met ons magazijn kunnen we namelijk aan verschillende vestigingen de afgesproken uniforme artikelen leveren. Natuurlijk wel tegen de prijzen die we vooraf hebben afgesproken. Zodoende ontzorgen wij u optimaal en profiteert u van schaalvoordeel.

One-stop-shop

Benieuwd welke facilitaire producten wij op voorraad hebben? Neem eens een kijkje in onze webshop. Naast onze facilitaire producten bieden wij ook een breed food assortiment aan. Via onze webshop - oftewel: onze one-stop-shop - kunt u verschillende artikelen vinden en bestellen. Uw order wordt in ons magazijn samengesteld, met zorg ingepakt en geleverd door onze vriendelijke servicemedewerkers - of via externe transporteurs. Op deze manier worden uw producten zo snel en efficiënt mogelijk geleverd. Uiteraard bezorgen wij uw order op de plaats die u zelf heeft uitgekozen. Wel zo handig!

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 078-621 46 11 of via ons contactformulier.

Bezoek onze webshop