Wat doet A & P?

We hebben als totaalleverancier een groen hart, maar ook hart voor ons bedrijf. We zijn flexibel, efficiënt en betrouwbaar. We denken graag mee met onze klanten als het gaat om het assortiment, de levering en facturering. Mist u iets? Dan horen we dat natuurlijk graag. We zijn namelijk altijd bereid om met onze klanten mee te denken als het gaat om producten buiten het standaard assortiment. Daarnaast worden uw aanvragen, orders en het uitleveren van de bestelling zo efficiënt mogelijk verwerkt. We delen eerlijk onze kennis, zijn betrouwbaar in de duurzame prijs-kwaliteitverhouding en houden ons aan aan de veiligheidsmaatregelen van onze klanten.

Van offerte naar bezorging

In Zwijndrecht staat een professioneel en enthousiast team voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Vraagt u een offerte aan? Dan ontvangt u dezelfde dag nog antwoord. Natuurlijk zorgen onze medewerkers ervoor dat uw order netjes wordt verwerkt en snel wordt uitgeleverd.

Wanneer u een bestelling hebt geplaatst, komt ons magazijn in beeld. Met een ruimte van 1250 m² en 900 palletplaatsen kunnen wij een uitgebalanceerde voorraadpositie garanderen. Uw order wordt samengesteld, ingepakt en geleverd door onze vriendelijke servicemedewerkers - of via externe transporteurs - om uw producten zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen leveren.  

Onze klanten

Van bedrijven tot verenigingen, van zorginstellingen tot scholen, van kinderdagverblijven tot gevangenissen… Onze servicemedewerkers komen op verschillende plekken. We zijn ontzettend blij met onze klanten en proberen ons zoveel mogelijk te verplaatsen in hun situatie. Ook nemen wij de inkoop- en distributiezorg volledig uit handen en hechten wij veel waarde aan het persoonlijk contact.