Duurzaam wegwerpservies kunt u eenvoudig aanschaffen bij A&P B.V. Wij selecteren en beoordelen onze partners op de kwaliteit van hun producten en diensten. Hierbij houden wij rekening met duurzaamheid en milieubewustzijn.

Kies voor duurzaam wegwerpservies

In verband met hygiëne wordt er bij de instelling waarbij u werkzaam bent, gebruik gemaakt van wegwerpservies. Al dat plastic draagt niet bij aan het milieu. Met duurzaam wegwerpservies van A&P B.V. brengt u hier verandering in.

  • Wij hebben borden vervaardigd uit suikerriet. Deze zijn zeer stevig en geschikt voor de magnetron. Het voordeel van suikerriet is dat het volledig biologisch afbreekbaar en composteerbaar is. Suikerriet groeit jaarlijks erg snel. Voor de productie ervan worden resten van de plant gebruikt, die bij de winning van suikerrasp overblijven;
  • Onze lepels zijn gemaakt van biologisch afbreekbare C-PLA. Dit is een kunststof gemaakt van hernieuwbare, plantaardige grondstoffen. De lepels hebben een neutrale smaak en zijn geschikt voor temperaturen tot 80 graden Celsius.

Duurzaam eten en drinken

Ook onze bekers zijn duurzaam. Bij ons vindt u biologisch drinkbekers van karton, die voorzien zijn van een 100% biodegradeerbare PLA-coating. Wilt u graag wat meer informatie over de mogelijkheden van duurzaam wegwerpservies? Belt u ons dan gerust: 078-621 46 11 of kijk even rond in onze webshop.

Meer informatie